Frans Camps lijsttrekker van KERN

geplaatst in: Uncategorized | 0

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van KERN is Frans Camps uit Wellerlooi gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Bergen. Frans heeft naast 10 jaar ervaring in de Bergse gemeenteraad ook 4 jaar in de Provinciale Staten gezeten. Door zijn inzet voor de gemeenschap, onder andere als voorzitter van de Zonnebloemafdeling Well-Wellerlooi, evenals zijn diverse functies in zijn dagelijks werk in de zorgsector, weet hij wat er speelt in de samenleving. Hij wil zich met KERN inzetten voor het lokale belang van de inwoners, voor leefbare vitale dorpen in de Gemeente Bergen!
KERN gaat de verkiezingen in met kandidaten die geworteld zijn in de lokale samenleving en die van diverse politieke denkwijzen komen; KERN is de enige echte lokale partij in Bergen die niet gebonden is aan of voorkomt uit een landelijke politieke partij. KERN heeft naast een aantal ervaren raadsleden ook een aantal nieuwe krachten met een verfrissende kijk op de lijst staan.
Na tijdens de vorige verkiezingen van 3 naar 5 zetels gegroeid te zijn, is KERN ditmaal bereid om bestuursverantwoordelijkheid te dragen. Wij rekenen  dan ook op de verder groeiende steun van de bevolking van Bergen zodat er een nieuw bestuur gevormd kan worden en onze gemeente afscheid kan nemen van de oude garde en met frisse blik aan een financieel gezond en leefbaar Bergen kan werken.